subscribe: Posts | Comments

Smakupplevelser e-cigarett

Comments Off on Smakupplevelser e-cigarett

Smakupplevelser e-cigarettAtt byta ut tobakscigaretter mot elektroniska cigaretter är inte lätt. I alla fall inte rent mentalt för tobaksrökare som vanligtvis har många fördomar och tankar kring skiftet, inte minst i förhållande till hur e-rökning smakar kontra den välkända smaken av tobaksrökning. Denna skillnad – eller brist på skillnad – sätter vi fokus på i denna artikel.

För det första, är smaken exakt densamma. Nikotinhalten är noga avstämd till varje smak, liksom smaken av tobak är noggrant utvald och utformad så du inte kan känna någon skillnad.

Det är faktiskt så att e-rökning ofta erbjuder långt fler smaker än vanlig tobakscigaretter. Så förutom att du har tillgång till smakvarianter som motsvarar både Prince, Marlboro, Look, Camel m.fl., så har du också många andra smaker att välja mellan. Här kan bl.a. nämnas choklad, lakrits, äpple, persika, körsbär, vanilj och många fler.

Därför upplever faktiskt otroligt många e-rökare övergången till e-cigaretter och elektronisk rökning som väldigt enkel och smärtfri. Det rika utbudet av olika smaker ger e-rökare möjlighet att hitta en ny favorit, som tidigare inte var tillgänglig med tobakscigaretter.

De många valmöjligheterna innebär också att man ganska snabbt röker mindre tobakscigaretter, då smakupplevelsen med elektronisk rökning är så mycket starkare och bättre än med vanlig rökning.

Det är därför rimligt att dra slutsatsen att smakupplevelsen av e-cigaretter http://e-cigg-butik.com och elektronisk rökning är på samma nivå som tobakscigaretter, om inte högre. Smakerna är Generic Viagra verkligen i en klass för sig.

För den regelbundna rökaren är det inte lätt att ersätta tobakscigaretter med elektroniska, åtminstone inte mentalt. Vanligtvis finns det många fördomar förknippade med ett skifte, speciellt när det gäller hur e-rökning smakar kontra den välkända smaken av tobaksrökning.

Dessa fördomar är helt felaktiga. Smaken är faktiskt exakt densamma. Nikotinhalten är noga avstämd till varje smak, liksom smaken av tobak är noggrant utvald och utformad så du inte kan känna någon skillnad.

Det är faktiskt så att e-cigaretter ofta finns i många fler smaker än vanliga tobakscigaretter. Så förutom att du har tillgång till e-cigaretter med smaker som motsvarar alla välkända cigarettmärken, så har du också många andra sorter att välja mellan såsom choklad, lakrits, äpple, vanilj m.m.

Väldigt många e-rökare upplever övergången till e-cigaretter och elektronisk rök från tobakscigaretter som otroligt enkel och smärtfri. Mångfalden av smaker ger e-rökaren möjlighet att hitta en ny favorit, som tidigare inte var möjligt med tobakscigaretter.

De många valmöjligheterna innebär också att man ganska snabbt röker mindre tobakscigaretter på grund av att smakupplevelsen med elektronisk rökning är så mycket starkare och bättre än med vanlig rökning.

Det är därför rimligt att dra slutsatsen att smakupplevelsen av e-cigaretter och e-rökning är på samma nivå som tobakscigaretter. Och på grund av de många olika smakvarianterna säger många e- rökare även att upplevelsen är ännu bättre med e-rökning.