subscribe: Posts | Comments

Rökning är en social handling

Comments Off on Rökning är en social handling
Rökning är en social handling

09102014-05Rökning är på väg ut, och med all forskning om effekterna av rökning och passiv rökning, kommer det inte som någon överraskning. Att sluta röka är svårt då det är en integrerad del av ditt liv och dina dagliga vanor. Elektroniska cigaretter erbjuder en språngbräda för att sluta, eller ett ofarligt alternativ till att röka traditionella cigaretter.

Rökare betraktas alltmer med ogillande ögon. Rökningens coolhetsfaktor har utgått och ersatts av ett socialt stigma. Uppkomsten av elektroniska cigaretter håller dock på att förändra bilden. Om du kan eliminera alla negativa aspekter av rökning så är det en njutning som kan avnjutas på ett säkert sätt. Dansmoke elektroniska cigarett utan nikotin eliminerar farorna och ger dig en giftfri kick.

Rökning är en social handling, och många starka band bildas mellan rökare. Med införandet av olika lagar om rökförbud, har det blivit en alltmer isolerad handling. Rökare måste lämna lokalerna eller gå ner på gatan för att ta ett bloss. Med hjälp av en elektronisk cigarett utan nikotin bryts ingen av de regler som har införts för att kontrollera rökning. Detta innebär att du kan stanna kvar och ta ett bloss efter en måltid. Du kommer inte att generera några rökmoln som irritererar din omgivning, och du får inte i dig och bidrar inte till att andra får i sig några skadliga kemikalier.

Den fysiska handlingen och vanan att röka är lika beroendeframkallande som nikotinet. En rökare tänder instinktivt en cigarett efter en måltid av ren vana. Elektroniska cigaretter utan nikotin ersätter den fysiska vanan och hjälper till att bryta mönstret. Att försöka sluta med hjälp av andra metoder ersätter inte själva den fysiska handlingen. Nikotintuggummi, att sluta tvärt eller nikotinplåster ger dig inte den omedelbara tillfredsställelsen som rökning ger. Med e-cigg http://basta-e-cigaretten.se/ får du fortfarande kicken men utan de skadliga biverkningarna, och du har fortfarande något att hålla händerna upptagna med!

En rad olika smaksatta alternativ förhöjer din upplevelse av Dansmoke produkter. Vid sidan av de traditionella cigarettsmakerna, kan du prova ett urval av mer exotiska smaker att tillfredsställa dina smaksinnen med.

Den allmänna opinionen och det allvarliga hotet om cancer har verkligen tagit glädjen ur att röka traditionella cigaretter. Njutning har ersatts av skuld. Denna skamkänsla påverkar inte elektroniska cigarettanvändare. Människor betraktar dig förmodligen som någon som gör stora ansträngningar för att sluta röka. Eller så ser de en omtänksam person som inte vill utsätta sin omgivning för faran med passiv rökning.

Långa resor behöver inte längre innebära en lång väntan på ett bloss. Du är fri och håller dig inom lagens ramar om du använder elektroniska cigaretter i kollektivtrafiken. Det finns heller inte längre någon risk för att tappa glödhet aska när du är ute och kör. Elektroniska cigaretter kommer utan någon av de fysiska risker som vanliga cigaretter medför.

Yngre rökare nappar i allt högre grad på trenden med elektroniska cigaretter utan att någonsin utsätta sig för farorna med normal rökning. Denna generationsväxling är en positiv, renare utveckling mot en sundare framtid. Det är troligt att vi är på väg mot en framtid där normen är att röka elektroniska cigaretter och tobak är ett minne blott. Detta skulle verkligen ta bort stigmat från rökning och få det att återigen betraktas som ett normalt och socialt fenomen.