subscribe: Posts | Comments

Hur du väljer det bästa e-cigarettmärket

Comments Off on Hur du väljer det bästa e-cigarettmärket
Hur du väljer det bästa e-cigarettmärket

042804-2014E-cigaretten uppfanns år 2003 av Hon Lik, en kinesisk apotekare. Den lanserades på den kinesiska marknaden år 2004. Sedan dess har populariteten av denna produkt ökat enormt och den säljs nu internationellt.

E-cigaretten är en rörformad enhet som liknar den traditionella cigaretten. Funktionerna i en modern e-cigarett inkluderar ett batteri, en cartomiser och nikotinvätska (e-vätska). Cartomisern är en kammare med ett värmeelement (atomiser). Cartomiserns uppgift är att förvara nikotinvätskan.

Det är lätt att använda den elektroniska cigaretten. Batteriet upphettar nikotinvätskan i cartomisern. Denna process förvandlar nikotinvätska till nikotinånga. Detta är denna ånga som rökaren (ångrökaren) inhalerar och andas ut när de e-röker.

E-cigaretter blir allt mer populära världen över. De är ett hälsosammare alternativ i och med att de inte innehåller tobak. De går att röka var som helst då de inte producerar rök, lukt, fimpar eller aska. De är också billigare och mer miljövänliga än traditionella tobakscigaretter.
Det är inte lätt att urskilja de bästa elektroniska cigarettmärkena, då det finns många högkvalitativa märken ute på marknaden. Det finns dock ett antal saker som kan hjälpa dig att välja den bästa e-cigaretten.

Elegant design

Den bästa e-cigaretten ska vara elegant och bör se ut och kännas som en traditionell cigarett. Den bör finnas tillgänglig i en mängd olika exotiska mönster, stilar och färger för att göra det möjligt för ångrökare att uttrycka sin personlighet. I ett nötskal, bör det ge e-rökare en realistisk rökningsupplevelse.

Varierande nikotinstyrkor

Det rekommenderas att välja ett märke som erbjuder olika nikotinstyrkor som passar dina behov. Nikotinstyrkan kan komma i styrkor om noll mg, svag, medium eller stark. Det innebär att om du är storrökare kan du välja stark och om du är en lätt rökare, kan du välja medium eller svag. Om du vill sluta röka, kan du välja nikotinfria (noll mg) e-cigaretter. Den rätta nikotinnivån ser till att du får den eftertraktade raspen i halsen.

En variation av smaker

Det rekommenderas även att välja ett varumärke med olika smaker. Några av de populära smakerna inkluderar traditionell tobak, vanilj, kaffe, mynta, mentol, frukt och choklad. Exempelvis, om du är storrökare, kan du börja med den traditionella tobakssmaken för att få den önskade känslan.

Hållbara cartomisers

För att se till att du får valuta för dina pengar, bör du överväga ett varumärke som har hållbara cartomisers. De bästa varumärkena producerar cartomisers som rymmer nikotinvätska som räcker för 300 bloss. Att köpa ett märke som erbjuder påfyllbara cartomiser är ännu bättre. En påfyllbar cartomiser gör e-rökning ännu billigare då du inte behöver byta ut den regelbundet.

Kraftfullt och hållbart batteri

För att få ut det bästa av e-cigaretter, är det viktigt att köpa ett märke som har ett varaktigt och kraftfullt batteri. Ett kraftfullt batteri räcker hela dagen och kan ge dig 300 bloss eller mer. Ett batteri som har flera laddningsalternativ som eluttag, billaddning eller USB är ännu bättre. Med ett sådant batteri kan du e-röka utan avbrott eller krångel.

Det finns många företag som producerar högkvalitativa elektroniska cigaretter. Ett av de företag som är känt för att erbjuda de bästa e-cigaretterna är Dansmoke. Detta företag erbjuder snygga e-cigaretter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Det erbjuder även högkvalitativa tillbehör som batterier, cartomisers och nikotinvätska. Man kan praktiskt beställa Dansmoke produkter på nätet.