subscribe: Posts | Comments

Förslag om en e-cigarett shop har fått överväldigande stöd från allmänheten

Comments Off on Förslag om en e-cigarett shop har fått överväldigande stöd från allmänheten

Dansmoke, ett ledande tillverkningsföretag av e-cigaretter, redan välkända i Europa, har lagt fram ett förslag för att öppna en e-cigarett shop på en affärsgata i England.

Butiken, som skulle sälja e-cigaretter och andra relaterade produkter, har fått stöd av befolkningen i staden, som hyllade det som början på en ny era för e-cigaretter. En gång i tiden sedd som en riskabel produkt, endast till salu från skumma försäljare på nätet, e-rökning – eller på engelska “vaping” – ökar snabbt i popularitet i Storbritannien, tack vare de strikta regler som säkerställer att de kemikalier som inhaleras enbart är sådana som inte skadar rökaren. I takt med att konsumenter börjar se e-rökning som ett sundare, renare alternativ till traditionell rökning, har marknaden för e-cigaretter bara ökat http://billiga-e-cigarett.se/.

Förslaget om öppnandet av en e-cigarett shop visar på ännu ett kliv framåt för marknadsledande Dansmoke. Förhoppningen är att en fysisk butik på en affärsgata kommer att inge tillförsikt hos rökare, samt erbjuda äldre människor tillgång till denna nya teknik, vilka är den grupp som är mest i riskzonen för skadliga rökvanor som grundlades i en tid då rökning ansågs vara ofarligt.

Boende i området hoppas också att butiken kommer att öka medvetenheten bland lokala företagare om e-cigaretter, som sedan förhoppningsvis kommer att gå vidare och tillåta e-rökning i sina lokaler – en annan fördel med e-cigaretter: lagar angående normal rökning gäller inte e-rökning, eftersom den ånga som utandas endast utgörs av ofarlig vattenånga.

För rökare, är e-cigaretter praktiskt taget omöjliga att särskilja från traditionella tobakscigaretter. De erbjuder samma fantastiska smak och nikotinkick, men utan någon av de associerade hälsoriskerna, som exempelvis tjära. För en vanlig rökare, innebär ett byte till e-cigaretter enbart fördelar!

Kostnaden för e-cigaretter har också dramatiskt minskat i och med att tekniken har blivit mer utbredd – en rökare kan spara upp till £ 2000 per år genom att byta över, pengar som kan gå till den där bilen eller semestern du alltid har drömt om!

Om du alltid har drömt om att bli kvitt din rökvana, men känner att du saknar den nödvändiga viljestyrkan, kan Dansmoke e-cigaretter vara ett steg i rätt riktning. Med vårt utbud av utbytbara refiller, kan du vänja dig av nikotin utan några abstinensbesvär! Därefter, om du känner att du saknar smaken eller känslan av att röka, kan du köpa nikotinfria refiller för dina e-cigaretter!

Om du har tröttnat på det dåliga rykte som rökning har, och de negativa konnotationer som överförs till dig som person, kommer du att finna att ditt sociala liv gynnas enormt vid ett byte till e-cigaretter! Den distinkta lukten blir plötsligt ett avlägset minne, du behöver inte längre gå ut i kylan när du vill röka, och du utsätter inte längre människor omkring dig för hälsofarorna med passiv rökning!

Med alla dessa fördelar, vill du säkert byta till e-cigaretter så fort som möjligt! Inte nog med att din kropp kommer att känna av fördelarna, det kommer även din plånbok att göra. Så med en Dansmoke butik som snart öppnar upp dörrarna på en gata nära dig, varför inte titta in och plocka upp en!