subscribe: Posts | Comments

Engångs e-cigaretter och varför de är att föredra framför traditionella cigaretter

Comments Off on Engångs e-cigaretter och varför de är att föredra framför traditionella cigaretter
Engångs e-cigaretter och varför de är att föredra framför traditionella cigaretter

03032014-57E-cigaretter är idag ett självklart val för rökare som vill sluta med sitt missbruk. De som provar e-cigaretter för första gången kan börja med en engångs e-cigarett. Det finns många människor som framgångsrikt har lyckats sluta röka och tackar e-cigg för deras framgång. Med flera varumärken tillgängliga på marknaden, kommer nybörjare sannolikt att bli förvirrade när de ska välja ut ett favoritmärke. DanSmoke är ett speciellt märke som varje nybörjare bör prova. Dansmoke har både engångs och uppladdningsbara e-cigg som mestadels säljs på nätet via regionala webbutiker. Nedan följer viktiga detaljer du behöver veta om engångs e-cigaretter och varför de är ett bra val.

Hur de fungerar

En engångs e-cigarett är tämligen längre än en riktig cigarett. De flesta av dem köps från nätbutiker men många människor föredrar även att köpa dem från tobaksbutiker. De innehåller en cartridge med flytande nikotin. Det flytande nikotinet kan smaksättas med olika smaker; mentol eller tobak. Batteriet som ingår i paketet är även fulladdat för att hålla under en längre tidsperiod.

Enheten kräver knappast någon montering. Så fort varje komponent är på plats, kan användaren direkt ta några bloss om den är automatisk. En manuell engångs e-cigg användas å andra sidan genom att hålla ned en knapp för att ta ett bloss. Knappen på sådana e-cigg är placerad på sidan i närheten av batteriet.

Nikotinet som ryms i dessa e-cigaretter motsvarar den mängd som finns i två paket traditionella cigaretter. Användare kan använda den flera gånger under en dag i ett par dagar innan nikotinvätskan och batteriet tar slut. När batteriet börjar ta slut, kasseras hela e-cigaretten eller återvinns, i stället för att batteriet laddas och cartridgen byts ut.

Fördelar med engångs e-cigg

Rökning av traditionella cigaretter har blivit dyrare över hela världen på grund av ökad beskattning. Engångs e-cigg å andra sidan beskattas sällan. Därför är de ett billigare och bättre val för många rökare i jämförelse med de två paket traditionella cigaretter de ersätter. Enheten räcker länge och fungerar tillfredställande. Viktigast av allt, de ger nya e- rökare en möjlighet att uppleva känslan av e-rökning innan de åtar sig att investera i ett dyrt startpaket.

Vem bör köpa dessa e-cigg?

Naturligtvis är det en god ide att köpa en engångs e-cigg om du vill prova på märket innan du köper ett komplett e-cigarett kit. Den fungerar som en prototyp av de verkliga e-cigaretterna och ger en fingervisning om huruvida användarna bör satsa på att regelbundet dra nytta av en e-cigg.

De är också lämpliga för personer som inte är intresserade av att byta över till e-cigarett startpaket. De som inte är storrökare finner också engångsvarianten mer tilltalande. Även människor som vill njuta av en nikotinkick utan att känna lukten av cigarettrök finner den tilltalande.

Är de säkra?

De innehåller vatten, nikotin, propylenglykol och olika smaker som imiterar tobak eller mentolsmak. De är säkra att andas in av både rökaren och omgivningen. Graden av påverkan av vattenångan som släpps ut i atmosfären kan inte uppskattas men är definitivt mindre jämfört med traditionella cigaretter. De producerar inte rök som i stor utsträckning ansvarar för den irriterande lukten och allvarliga hjärtsjukdomar. Nikotinnivåerna i en cartomizer är av mindre mängder. Användaren lär sig att klara sig på lägre kvantiteter och kan med tiden bli kvitt vanan helt.

Bästa engångs e-cigaretter

Om du skaffar dig en engångs e-cigg för första gången, är det viktigt att ta ett klokt beslut som gör det möjligt för dig att göra rätt val. Det bästa och rekommenderade valet enligt flera kundrecensioner är märket DanSmoke. Prova idag och njuta av den ultimata upplevelsen.